Bouwdeel B

Terminalweg 36-38, Amersfoort

Bouwdeel B. Ca 5.700 m2 verhuurbare kantoorruimte

Kantoren van NU zijn er om elkaar te ontmoeten. Werken kan je overal als er maar wifi en lekkere koffie is en helemaal mooi, iets te eten. Alles safe op 1,5m afstand. En wat doe je nou, zoals bij gebouw C, als je entree één verdieping lager ligt? Een vide maken natuurlijk, zodat je kan zien waar je naar toe gaat ! En een overgang van beganegrond naar de verdieping die je niet merkt. In de vorm van een theater met werkplekken. En snel weer naar beneden kan je natuurlijk met een glijbaan.

Of toch maar met de trap of lift als je dat eng vindt. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een praatje maken over de rand. En schommelend werken, wat denk je daar van.??!!

Voor sportievelingen is er een hardloop parcours uitgezet naar je collega’s en zelfs een klimwand. Bij mooi weer kan je natuurlijk naar buiten, om te werken in de patio’s die gewoon naar binnen lijken te groeien. ff te relaxen en lekker lunchen in de middag zon, in de patio of via de trap, op het dak….. Kortom, wat is het heerlijk om hier te zijn !!

Volg ons ook op Facebook

Verhuurbaar oppervlak bouwdeel B

Totaal BVO ca 6.700 m2, deelverhuur vanaf ca. 4.000 m2

In bouwdeel C deelverhuur vanaf ca. 1.000 m2 mogelijk

1
1

Indelingsplan Gebouwdeel C